2 dakikada Cilt Bakımı – FOREO LUNA 2 incelemesi

Çocuklardan sonra her şeyi pratik hale getirme alışkanlığı edindim. Buna kişisel bakımım da dahil.

Nasıl etkili ve hızlı cilt temizliği yapabilirim derken FOREO LUNA 2 ile karşılaştım.

Ön yüzünü kullanarak, T-Sonic titreşimler sayesinde, 2 dakikada %99,5 oranında temizlik vaadediyordu ? Arka tarafındaki yüzeyiyle de anti-aging bakımı yapabiliyordunuz. Resmen bir taşla iki kuş olayı 🙂

 

Sonra ne mi oldu, hemen sipariş verdim ?

Gelir gelmez de kullanmaya başladım.

Günlük kullandığınız cilt temizleme ürünleri ve bakım kremleri ile birlikte kullanıyorsunuz. Bir kere şeker gibi bir şey. Farklı farklı renkleri var. Benimki karma ciltler için olan mavi renklisi.

 

 

FOREO LUNA 2’nin ilk kullanımda cildimdeki pürüzleri ve makyaj kalıntılarını kolayca ve hızlıca yok edişini gördükten sonra ‘işte bu’ dedim. Siyah noktalardan kurtarıyor, ölü derilerden arındırıyor ve cilt tonunu eşitliyordu.

 

Sonra arka tarafını döndürüp, günlük kremlerimi uyguladıktan sonra masajımı yaptım hemen. Masaj etkisi ile kan dolaşımını hızlandırıyor, serum/krem gibi ürünlerin emilimini arttırdığı için de etkilerini daha fazla görüyorsunuz. İlk kullanımdan itibaren, 2 dakikada pasparlak, pürüzsüz bir ciltle karşılaşıyorsunuz.

 

 

Bu arada bu işleri yaparken kendi de hiç bakteri barındırmıyor ve hijyenik kalıyor. Temizliği için hiç vakit harcamıyorsunuz yani.

 

Şu an FOREO LUNA 2 kullanalı üç ay oldu, hala şarj etmedim. 6 aya kadar şarj etmeden kullanılabiliyor diyorlar. Seyahatlerde de yanınızda taşıması çok kolay, %100 su geçirmez bir tasarım.

 

Benim gibi üşengeç bir insana böyle güzel cilt temizliği yaptırdıkları için teşekkür etmeliyim markaya :).

Artık gece yatmadan önce ‘bir kere de makyajımı çıkarmadan yatıyım’ diye bahanelerim kalmadı sayesinde. Sabahları da makyaj öncesi yarattığı o pürüzsüzlük hissinden asla vazgeçemem.

Seviyorum FOREO LUNA 2’mi 🙂

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir