HAPPY NEST

img_1865

Yaman doğduktan sonra Lilayla baş başa geçirilen vakitler ikimiz için de çok özel olmaya başladı. Onun mutlu olacağı yerler bulmaya, sevdiği aktiviteleri yapmaya çalışıyorum.

Happy Nest’in Instagram hesabında yaptığı paylaşımları, mekanın güzelliğini gördükten sonra ne zamandır Lilayı oraya götürmek istiyordum. Ve sonunda Yaman’ı arkadaşım Tuğbaya teslim ettim ve Lilayı aldım çıktık.

Daha girişte çocuk evini görüp oynamak istedi Lila. Ama biliyordum ki onun daha büyüğü alt bahçedeydi. Zar zor içeri soktum Liloşu. İçerisi Kitap cenneti. Boydan boya kitaplık her yer. Arada oyuncaklar, boyalar, sanat malzemeleri de var. Lila bıraksa saatlerimi geçirebileceğim bir ortam. Ama onu aşağıdaki büyük eve gideceğiz diyerek soktum içeri. Bir an önce inme istiyor. Aşağı iniyoruz burnuma nefis kokular geliyor. Daha önce de methini duyduğum Happy Nest mutfağı alt katta. Dereotlu, peynirli poğaça pişiyor fırında. Önünden geçip dışarı, bahçesine çıkıyoruz. Videoda da gördüğünüz gibi bir masal sahnesi gibi bahçesi. Evin içine giriyoruz. Kocaman benim boyumdan da yüksek tavanı. İçinde masa sandalyeler, iki çocuk koltuğu, mutfağı var. Lilanın suratında kocaman bir gülümseme. İyi ki geldik diyorum.

img_1866           img_1867

Sonra gözüme kestirdiğim salıncağa oturuyorum, Lilaya beni sallasana diyorum 🙂

Aklım poğaçada, içeri girip poğaça çay istiyorum. İçerde çocuklar oynasın diye çeşitli oyuncaklar var, bir de yine ahşap bir mutfak. Lila oyunlar oynuyor, ben çay içiyorum. Poğaça leziz. Onu yerken önümüzden tarttar, cookieler geçiyor. Hepsi nefis gözüküyor.

Sonra Lilanın çişi geliyor. Yetişkin tuvaleti ayrı, çocuk tuvaleti ayrı, bebek bakım odası ayrı. Bir anne daha ne kadar mutlu edilir ki.

Bütün oyuncaklarla oynadıktan sonra çıkıyoruz yine kitap almaya. Lila için ‘Bebek Koala Anaokulunda’ ve ‘Maisy Yüzme Öğreniyor’ kitaplarını alıyorum. Bir de çizim kartları.

img_1864

Yukarıda bir kat daha var. Oraya çıkamadık bu sefer ama atölyelerin yer aldığı bir katmış. Lilaya uygun bir atölye bulunca mutlaka götüreceğim.

Happy Nest’in her yerinde çocukların ve bebeklerin oyalanacağı oyuncaklar, oturacağı koltuklar, üstüne binip gezebileceği arabalar mevcut. Personel de oldukça güleryüzlü ve yardımcı.

Haftasonları brunch hizmeti veriyorlarmış. Belki bir kahvaltıda karşılaşır sohbet ederiz.

Atölye programlarına ve iletişim bilgilerine instagram hesaplarımdan ya da internet sitelerinden erişebilirsiniz.

Ne yazık ki Lilayla artık çok fazla başbaşa vakit geçiremiyoruz. Mağlum annem artık Antalya'da babamın yanında ?. Ama dün Yaman'ı arkadaşım @tugbisimm e teslim edip ne zamandır Lilayı götürmek istediğim @happynesttr ye götürdüm. Muhteşemmm bir yer. Zaten storyde görüp sordunuz birçoğunuz. Mutfağı bir harika fırından yeni çıkan poğçalarından yedik lezizdi. Yetişinlere ayrı, çocuklara ayrı, bebeklere ayrı tuvaleti var. İçerde bir sürü oyuncak kitap mevcut. Hem kitapevi, hem oyunevi, hem cafesi hem de atölyeleri var. Lilaya uygun atölye bulur bulmaz götüreceğim. Bloguma #yoncaoneriyor bölümünde gittiğim yerleri, kullandığım ürünleri vb tek tek yazacağım. Henüz düzenleme aşamasındayım. #yoncakunacav.com #anneleretavsiye #annetavsiyesi #cocuklageziyorum

A video posted by Yonca Kunacav (@yoncakunacav) on

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir