Aşırı Pratik Bazı Ürünler

Dunyanin en pratik urunlerini bulmaya devam ediyorum. Ek gidaya baslangicta Yaman için önü kumaş arkası muşamba önlüklerden almıştım. Fakat hiç pratik olmuyor, makinada yıkanmıyor, elde yıkayınca da hepsi kirli gözüküyor. Zaten küçük gelmeye de başlamışlardı. Instagramda Oioi marka önlükleri ve annelerin memnuniyetini görünce hemen almak istedim. Yumuşacık silikon malzemesi. Kırıntı toplayıcı cebi var (bu çok çok iyi oldu), çocuğun bedenine göre ayarlanıyor, yuvarlayıp katlıyorsunuz küçücük oluyor, çantaya atıyorsunuz ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Üstelik buna gerek bile kalmıyor çünkü ıslak mendille rahatça temizleniyor.Oioi önlüğü ve Oioi 'annenin eli' diş kaşıyıcısıyla Yaman
Diğer ürün de bana bir kaç kişinin önerdiği, bir kaç kişinin de önerir misiniz diye sorduğu boon squirt kaşık. Kesin öneririm. Hayatımın en hızlı en temiz mama yedirmesiydi. Tek kelimeyle bayıldım. Kaşığın içini mamayla doldur ve sık! Çaktırmadan Yamanın ağzının içindeyken de sıktım az az. O yüzden aşırı hızlı bitti ?. Kapasitesi 90 ml yazıyor ama ben 100 ml yoğurt, üstüne de 20-30 ml meyve püresini sığdırdım. Kaşık kısmının kapağı da var. Dışarı çıkarken koy yoğurdunu kapat kapağını at çantana, istediğin yerde yedi.

BOON SQUIRT

Boon Pulp ise silikon bir meyve filesi. O kumaş filelerden değil neyse ki. Çünkü onları temizlemesi çok zor. Rengi de bir garip oluyor bir süre sonra. Boon Pulp’ın en ii özelliği aşırı kolay temizlenebilmesi. Dişi kaşınan bebekler için, içine smoothie yapıp dondurup koyabiliyorsunuz. Meyve püresini, sebze püresini, yoğurdunu doldurup verirseniz kendi yiyebiliyor. Ya da taneli meyve sebze tattırmak için verebilirsiniz. Dışarda da bebeğinizin oyalanması için iyi oluyor. Boon’un bütün ürünleri zaten tasarım harikası. Ayrıca BPA, PVC ve falafat içermiyor.

BOON PULP
BOON PULP

Markaların diğer ürünlerini de incelemek isterseniz, oioi ve miniko  sitelerini inceleyebilirsiniz. Daha bir sürü harika tasarımlı ürünler bulabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir